Arranger - Conductor - Composer

Special projects and events

Repliche Orologi Di Lusso replique rolex

Zo nu en dan heb ik meegewerkt aan speciale projecten. Meestal behelsde dit het arrangeren van de muziek en/of muzikale leiding geven aan de dag zelf.

Enkele voorbeelden:

  • Opening Elastiek Muziek Hilvarenbeek: een Parade met een Samba Reggea drumband en Toeterszat, een straatorkest, beide uit Amsterdam. Arrangementen en muzikale leiding.
  • Opening Breda Jazz Festival: een samenwerking van drie Brass Bands met een Amsterdamse Samba Reggea drumband, Tapdance en Gospel Singers. Arrangementen en muzikale leiding.
  • Den Bosch Jazz Festival, Braziliaanse Supersessie: Arrangementen en muzikale leiding.
  • Jazz Festival SJU Huis Utrecht: een saxofoon orkest. Arrangementen en muzikale leiding.
  • YouPlay “Film Muziek” Emmen van Stichting Swing: een eendaags workshop orkest van diverse amateur muzikanten. Arrangementen.
  • YouPlay “Rebels in Popmuziek” Emmen van Stichting Swing: een eendaags workshop orkest van diverse amateur muzikanten. Arrangementen.
  • YouPlay “Cross Over” Mijdrecht van Stichting Swing: een eendaags workshop orkest van diverse amateur muzikanten. Arrangementen en muzikale leiding.

Batucada Por Favor!

Een Community Art project waarin amateur muzikanten uit een bepaalde regio voor 1 dag samen spelen in een groot Braziliaans Orkest. Een samenwerking tussen de leden van de lokale DrumFanfare, Tambours Korps, Jazz Big Band, Dweilorkest en leerlingen van de muziekschool.
In de ochtend wordt er, onder professionele begeleiding, in twee groepen gewerkt, de blazers en de drummers. In de middag een repetitie met z'n allen en aan het eind van de dag 's of avonds een presentatie met publiek.
Ben nu bezig dit aan te bieden aan diverse organisaties.

Voor informatie of bestellingen contact: j.dieho@chello.nl
photo: Jasmijn Cedée    website: Voor&Achter Webdesign